Центр готовності цивільних запустив окремий проєкт про вакансії та можливості у Силах Оборони

Центр готовності цивільних запустив окремий проєкт про вакансії та можливості у Силах Оборони

Автор: Центр готовності цивільних

23/02/2024

У рамках нового проєкту волонтери Центру готовності цивільних Благодійного фонду Сергія Притули організовують зустрічі із представниками різних підрозділів. Він орієнтований на людей, які бажають долучитися до Сил Оборони та шукають собі місце для служби. Уже відбулася зустріч охочих із представниками “Азов” НГУ. Наразі планується захід із представниками Сил ТрО.

Волонтери організовують окремі зустрічі з представниками Сил Оборони у Києві, аби люди, які планують мобілізуватися і шукають собі місце для служби, могли більше дізнатися про різні підрозділи, їхні структури, відкриті вакансії, шлях від заповнення анкети і до початку служби.

“На ідею подібного проєкту наштовхнули саме учасники наших тренінгів, які планували долучитися до Сил Оборони, – розповів Олексій Сердюков, національний координатор проєкту Центр готовності цивільних Благодійного фонду Сергія Притули. – Ці люди цілеспрямовано навчалися, аби мати відповідну базу перед початком служби. І наша команда зрозуміла, що було б гарним комплексом, якби цим людям дати інформацію про потенційне місце для служби. Часто люди, маючи бажання служити, просто не знають, як і куди звертатися. Тому цей окремий проєкт спрямований на те, щоб дати можливість охочим дізнатися як ефективно застосувати свої знання на військових посадах, озвучити підготовку перед початком служби. Обізнаність допомагає прийняти рішення. Тестуємо проєкт у Києві. Координує його наразі волонтерка фонду Уляна Федоряченко”.

Анонсування подій відбувається традиційно: на сторінках ЦГЦ оголошують запрошених гостей та програму, публікують форми для реєстрації, заповнити яку можуть всі охочі.

28 січня відбулася зустріч із представниками “Азов” НГУ. Організатори були вражені кількістю охочих потрапити на подію. Навіть у певний момент довелося закрити реєстрацію, адже кількість місць обмежена. Запрошеними спікерами були Денис Піскун (позивний "Комбат") і Владислав Дутчак (позивний “Доцент”).

На 24 лютого готується захід із представниками Сил ТрО. Спілкуватися із присутніми будуть Петро Авраміч, начальник відділення супроводження військових лідерів управління персоналу, Андрій Гаврилко та Тетяна Чороба, рекрутери рекрутингового центру Сил ТрО. Зареєструватися на подію можна тут.