Такмед

Український форум з тактичної медицини зібрав у Києві 450 учасників

Український форум з тактичної медицини зібрав у Києві 450 учасників

01/06/2024

У Києві відбувся другий Український форум з тактичної медицини.

Найбільший захід для української такмед спільноти зібрав 450 бойових медиків, інструкторів і волонтерів, та 14 спікерів. Форум вже другий рік поспіль сприяє обміну унікальним досвідом та знаннями, які допомагають рятувати життя наших бійців на фронті.

7.jpeg

Основна лінія цьогорічного заходу – "2 роки з моменту повномасштабного вторгнення. Що змінилося в такмеді. Позитивний і негативний досвід".

5.jpeg

“Бойові медики та інструктори постійно працюють над вдосконаленням вмінь та навичок, і обмін досвідом в цьому процесі є дуже важливим. Український форум з тактичної медицини вже другий рік поспіль є майданчиком, який надає можливість для цього. Щасливі працювати з найкращими!” – розповів Олександр Мусатов, керівник команди тактичної медицини Фонду Сергія Притули.

8.jpeg

Серед тем доповідей та дискусій форуму:
– досвід та практики, які є важливими для ефективного надання допомоги пораненим на догоспітальному етапі;
– нові зміни в протоколах ТССС;
– практичні кейси навчання та надання допомоги у окремих підрозділах;
– як стати бойовим медиком;
– взаємодії бойових підрозділів з волонтерами.

3.jpeg

Протягом дня в рамках форуму відбулись доповіді експертів та панельні дискусії, презентовані та розглянуті найкращі практики. Кожна з панелей завершилась сесією “питання-відповіді”.

6.jpeg

Спікерами форуму цього року стали Наталія Калмикова, Денис Сурков, Влад Чумаченко, Міла Макарова, Андрій Тележний, Іван "Кіношник" Шукаєв , Анна "Вар'ятка", Міла Макарова, Андрій Тележний, Олексій Михайлов, Марія Назарова aka жаба польова, Олексій "Фізрук", Ріна Рєзнік, Кирило “Кірт” Беркаль, Олександр “Панама” Басурманов, Кіра Родкіна. Дякуємо нашим доповідачам за щоденну роботу та участь у розвитку спільноти тактичної медицини!

2.jpeg

Щиро вдячні нашим партнерам за допомогу в організації, подарунки учасникам та підтримку: Senta Farm (Гемостатик), СІЧ, Time for rescue, U-Win, UTactic, Інтерхім, Profi Rielt, кондитерське виробництво "Стожари", Трускавецька мінеральна вода, Hell Energy, кондитерську компанію "Лукас", VIP Print Group.

1.jpeg

Зазначимо, перший форум відбувся у квітні минулого року та отримав чимало схвальних відгуків від спільноти такмеду. Відтоді команда тактичної медицини Фонду Сергія Притули провела 10 навчальних семінарів і тренінгів, на яких пройшли навчання понад 1300 курсантів.

4.jpeg

Низький уклін кожному учаснику за роботу, досвід та життєву силу! Щасливі тримати стрій разом! Будемо раді бачити кожного на наших наступний заходах!