Партнерства
Такмед
Ініціативи

10 грн від замовлення GLOVO на рюкзак для бойового медика.

10 грн від замовлення GLOVO  на рюкзак для бойового медика.

Благодійний фонд Сергія Притули та Glovo збирають на рюкзаки для військових медиків

Вартість одного укомплектованого медичного рюкзака — 48 724 грн.

З 1 по 11 лютого в додатку Glovo можна замовити спеціальні страви, з яких 10 грн будуть перераховані на збір.

Для збору коштів Glovo створив бабл на головному екрані, в якому зібрав партнерські заклади, які долучилися до ініціативи: Pizza Day, “Сушия”, Tbiliso, il Molino та інші.

«Гривня до гривні — так ми забезпечимо рюкзаками тактичної медицини бойових медиків. Наші військові на полі бою працюють щодня, щоб захищати нас. Тому донатити у будь-який зручний спосіб має стати для кожного з нас простою щоденною звичкою», — розповідає про проєкт Сергій Притула.

Медичні рюкзаки зібрані за протоколом MARCH та потрібні бойовому медику, для ефективного надання допомоги на передовій.
До складу входять: ноші, турнікети, бинти та бандажі різних видів, ножиці, шприці, шина, очні щитки, назофарингеальні трубки, тактична пов’язка, армований скотч, маркер, картка пораненого, декомпресійні голки, шийний комірець, катетер, марлеві серветки тощо.

«Проєкт зі збору коштів на укомплектовані рюкзаки допоможе забезпечити медиків усіма необхідними інструментами, щоб ефективно надавати допомогу та врятувати більше поранених бійців. Ми знаємо, як важлива підтримка для наших захисників, адже деякі зі співробітників компанії також знаходяться в ЗСУ», — коментує Марина Павлюк, генеральна директорка Glovo в Україні.

Замовити благодійні страви можуть користувачі застосунку в Києві, Харкові, Львові, Дніпрі, Одесі, Івано-Франківську, Борисполі, Броварах, Чернігові, Черкасах, Чернівцях, Ірпені, Рівному, Полтаві та Вінниці.