Завершений

Збір на 50 рюкзаків для бойових медиків

Про проєкт

Благодійний фонд Сергія Притули та Helsi закрили спільний збір на 50 укомплектованих рюкзаків для бойових медиків. Мета збору – 2 675 000 грн.

post_27_11_23_1.jpg

Тактичний рюкзак – це ключовий інструмент для бойового медика, який допомагає йому діяти професійно там, де кожна секунда має значення.

Завдяки цим рюкзакам бойові медики зможуть ефективно працювати на полі бою, надавати якісну медичну допомогу та рятувати життя поранених бійців.

Усі рюкзаки зібрані за протоколом M.A.R.C.H. – їхній вміст продуманий до деталей. Вони містять інструменти й засоби, які допоможуть стабілізувати стан пораненого та евакуювати його з поля бою. Це ноші, бандажі, турнікети, бинти різних видів, атравматичні ножиці, очні щитки, назофарингіальні трубки, транексамова кислота, декомпресійні голки, шийні комірці, термоковдри, марлеві компреси. З повним переліком вмісту рюкзака ви можете ознайомитися тут.

«У рамках цього проєкт ми можемо посилити бойових медиків, які рятують життя наших захисників. Бойові медики — це ключова ланка в системі порятунку військових з поля бою. Через них походять десятки поранених бійців. Якщо ми забезпечимо їх усім необхідним, вони зможуть рятувати наших. Дякуємо партнерам Helsi, які це розуміють і допомагають системно закуповувати засоби тактичної медицини», – каже засновник фонду Сергій Притула.

Вартість одного такого наповненого рюкзака складає 53 500 грн.

Збір закрито! Чекайте на звіт на цій сторінці. Дякуємо за вашу залученість!

Завершений
2 000 планшетів для ТРО

2 000 планшетів для ТРО

Підрозділи Територіальної Оборони виконують бойові завдання у найгарячіших точках. 2000 планшетів зможуть закрити потреби десяти бригад ТрО.

Активний
Збір на машини для розмінування

Збір на машини для розмінування

Марк Куцевалов збирає 40 мільйонів на 6 машин для розмінування та 6 вантажних напівпричепів, щоб підсилити ДССТ в розмінуванні деокупованих територій

Активний
Почуй своїх

Почуй своїх

Разом з lifecell збираємо 14,2 млн грн на 100 комплектів радіозв'язку для 100 підрозділів

Активні проєкти