Завершений

Можем павтаріть! Мегазбір на далекобійні БПЛА-камікадзе

Про проєкт

Мегазбір “Можем павтаріть”, який ми запустили 10 жовтня спільно зі Сергієм Стерненком та Ігорем Лаченковим, мав на меті зібрати 175 мільйонів гривень.

Але завдяки підтримці людей та бізнесів з України та з-за кордону, нам вдалось зібрати 177 млн! Це означає, що наші захисники отримають 101 далекобійний БПЛА “Морок” українського виробництва. Ці "пташки" здатні нести 30 кг корисного навантаження на відстань до 800 км.

Нагадаємо, минулого року ми передали 142 дрони-камікадзе Силам Оборони, що були зібрані в рамках збору “На помсту”. Упродовж року наші військові застосовували їх для різних задач.

У 2023-му українці своїми донатами дали ворогу чітку відповідь: "можем павтаріть"! А завдяки особливостям БПЛА “Морок”, повтор очікується дуже яскравим та несподіваним.

16х9.jpg

Завершений
Рій помсти: FPV-дрони

Рій помсти: FPV-дрони

Збір з Uklon та Військовою школою "Боривітер" на 2200 шт FPV-дронів для бойових підрозділів та на навчання 420 пілотів.

Завершений
2 000 планшетів для ТРО

2 000 планшетів для ТРО

Підрозділи Територіальної Оборони виконують бойові завдання у найгарячіших точках. 2000 планшетів зможуть закрити потреби десяти бригад ТрО.

Активний
Збір на машини для розмінування

Збір на машини для розмінування

Марк Куцевалов збирає 40 мільйонів на 6 машин для розмінування та 6 вантажних напівпричепів, щоб підсилити ДССТ в розмінуванні деокупованих територій

Завершений
Бонусна Броня

Бонусна Броня

Проєкт “Бонусна броня” завершено! Усього вдалося зібрати 14 630 220 грн.

Активні проєкти