Про проєкт

Благодійний фонд Сергія Притули закрив збір на 10 млн грн на 2000 планшетів для підрозділів ТрО ЗСУ.

Планшети на фронті допомагають військовим коригувати вогонь по противнику, забезпечують якісну розвідку та обмін даними. З їх допомогою бійці зможуть аналізувати ситуацію на полі бою.

Разом з планшетом у комплектацію входять карта памʼяті та чохол. На кожен планшет встановлять програмне забезпечення “Кропива”.

“Кропива” — це український додаток для військових. З його допомогою можна робити розрахунки для влучних вогневих ударів по окупантах. “Кропива” також допомагає в орієнтуванні та військовому плануванні. Військовий може бачити, де стоїть ворог, та стежити за лінією фронту.

Українська армія сьогодні особливо потребує підтримки. Оперативне придбання планшетів для ТрО допоможе нашим бійцям ефективніше виконувати свою роботу та далі нищити окупантів.

Завершений
Дістанемо ворога всюди

Дістанемо ворога всюди

Фонд провів мегазбір на чотири категорії засобів для Сил Оборони: FPV-дрони і БПЛА, вантажівки і човни. Зібрали 101,6 млн гривень.

Завершений
Виявляємо — знищуємо

Виявляємо — знищуємо

Зібрано понад 121 млн грн для закупівлі 5 комплексів (15 бортів та 5 наземних станцій керування) БПЛА EOS C VTOL для штурмових спецпідрозділів ГУР

Завершений
Протимінні трали для контрнаступу

Протимінні трали для контрнаступу

Мета збору — 40 млн грн на 10 протимінних тралів за два дні.

Активні проєкти