Про проєкт

Український онлайн-сервіс виклику авто Uklon об’єднався із Благодійним фондом Сергія Притули та Військовою школою «Боривітер», щоб реалізувати спільний збір «Рій помсти»

Нам з вами вдалось перевиконати план і ми зібрали не тільки на 2000 FPV-дронів та навчання для 420 операторів, але й додатково законтрактували ще 200 10-дюймових FPV-дронів “Мамонт”.

Рій помсти.png

«FPV-дрони зараз є одним з найефективніших засобів ураження ворожих сил. І чим більше у нас буде таких дронів, тим більше буде розібраних бліндажів ворога, ураженої техніки і знищеної живої сили. Але просто купити багато дронів недостатньо. Треба мати велику кількість навчених людей, яка буде ними керувати. Ми у Фонді прагнемо, щоб донати працювали ефективніше і щоб Військо отримувало обладнання разом із навчанням. Тому треба нарощувати кількість тренованих операторів дронів, чим ми і займаємося», – говорить засновник фонду Сергій Притула.

«Рій помсти» вже прямує на фронт! Настав час перезапустити збір – починаємо «Рій помсти 2.0»!

Зазначимо, FPV-дрони вже показують свою ефективність у точковому знищенні ворожої техніки. Якщо таких засобів буде достатньо на всіх ділянках фронту, це може ускладнити проведення штурмів ворога та допоможе врятувати життя українським бійцям.

Військова школа «Боривітер» вже півтора року інтенсивно навчає військовослужбовців, за цей період розроблено 8 напрямів підготовки за стандартами країн НАТО. Разом із фондом Сергія Притули школа забезпечує системну підготовку операторів FPV дронів.